TOP Stan 64m2 sa dvorištem / Katedrala, Stari Grad

Cijena na upit
PRODAJA

18/23

ID nekretnine

64 m2

Veličina

2

Spavaće sobe

1

Kupaonica/toalet

Opis

Agencija AURA kupcima ove nekretnine refundira novac za notarske troškove*

 

Zašto je PAMETNO KUPOVATI preko agencije AURA NEKRETNINE?  Birate profesionalce, štedite svoje vrijeme i novac, eliminišete rizik od prevara, tačno ste informisani i automatski osigurani preko Wiener osiguranja –  Sve ovo potpuno BESPLATNO!

Prodaje se izvrstan stan sa dvorištem u samom srcu grada kod Katedrale, u ulici Edhema Mulabdića.

Stan je smješten u prizemlju, u unutrašnjem dijelu, odnosno u dvorištu zgrade. Ima zaseban ulaz kroz haustor. Pored zajedničkog cvjetnog dvorišta, ispred stana se nalazi zasebni dvorištni prostor veličine oko 25m2.

Po strukturi stan posjeduje zaseban ulazni prostor, veliki L hodnik, kupatilo, kuhinju, 2 sobe i dnevni boravak. Prema ZK veličina stana je 64m2. Stan je u vrlo dobrom stanju. Na stanu su ugrađeni novi PVC prozori, nova fasada i termoizolacija oko stana, protiv provalna zaštita.

Stan se prodaje namješten odnosno vlasnik poklanja kompletan namještaj koji se nalazi u stanu.

Komentar Agencije:  Zbog svoje lokacije u samom srcu grada, kao i lijepog dvorišta, zasebanog ulaza, mira i tišine kojim odiše, može se reći da je ovaj stan unikatan, kvalitetan i vrlo poseban. Može se koristiti za udoban porodični život, dok sa druge strane ima niz poslovnih solucija kojima može efikasno odgovoriti. Sa punim pravom možemo reći da je stan kvalitetan, povoljan i da ga vrijedi pogledati.

Vlasništvo uredno 1/1

 

Putem ugovora o saradnji sa BBI i Raiffeisen bank u mogućnosti smo da Vam ponudimo najpovoljnije uslove finansiranje kupovine nekretnina na tržištu.

Adresa

Adresa: Katedrala
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Kanton: Kanton Sarajevo
  • Grad/mjesto: Sarajevo
  • Opština: Stari Grad
  • Poštanski broj: 71000
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju