Poslovno kancelarijski prostor 24m2 / Stup

Cijena na upit
ZAVRŠENO

1007/23

ID nekretnine

24 m2

Veličina

Opis

ZAVRŠENO!

 

IZDAJE SE kancelarijski prostor u poslovnoj zgradi u naselju Stup, opština Ilidža u Sarajevu.

Kancelarijski prostori se nalaze u Energoinvestovoj tvornici u poslovnoj zoni na Stupu. Od glavne saobračajnice distanca je cca 100 metara. U ovoj poslovnoj zoni se nalazi sve potrebno za svakodnevan život poslovnog čovjeka ili žene.

Osim navedenog prostora, imamo na raspolaganju više poslovnih kancelarija, različitih površina, koje su smještene u dvije savremene poslovne zgrade: Orange Business Centar i upravna zgrada. Obe zgrade su smještene u istoj poslovnoj zoni. U navedenim zgradama su smještene kancelarije i predstavništva mnogih renomiranih firmi. Zgrade su jako lijepe, moderne i kvalitetne, te su prilagođene poslovnim djelatnostima. Svi ugrađeni materijali i oprema su od renomiranih proizvođača sa naglaskom na zaštitu okoliša i energetsku efikasnost.

Upravna zgrada. Ima lift, sve kancelarije imaju Air Condition. Pristup za osobe sa invaliditetom.  Posjeduje prostor za sastanke i prezentacije. Parking obezbjeđen. Imaju automatski aparati za kafu i pića. Cijena rentiranja je 12KM/m2 mjesečno.

Orange Business Centar je moderno uređena zgrada. Pristup za osobe sa invaliditetom. Posjeduje prostor za sastanke i prezentacije. Parking obezbjeđen. Imaju automatski aparati za kafu i pića.  Nema lift i Klima uređaja u kancelarijama. Cijena rentiranja je 10KM/m2 mjesečno.

POVRŠINE kancelarija: 20m2, 24m2, 40m2, 47m2, 60m2, 80m2, 100m2, 120m2. Kancelarije se mogu pregrađivati prema potrebama, i tako obezbjediti radni prostor po želji.

USLOVI: Izdaje se samo ozbiljnim firmama na period od minimalno godinu dana. Prilikom zakupa, uz cijenu se plača obavezan depozit u visini jedne mjesečne kirije. Na mjesečnom nivou, pored rente plaćaju se režije za grijanje i struju. Struja se plača po potrošnji. Svaka kancelarija ima privatno el-brojilo. Centralno grijanje se plaća samo u period od 15.10. do 15.04. po cijeni 5KM/m2. Ostali period u godini, grijanje se ne plaća.

Adresa

Adresa: Tvornička, Stup
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Kanton: Kanton Sarajevo
  • Grad/mjesto: Sarajevo
Otvorite Google Maps
  • ID nekretnine 1007/23
  • Cijena Cijena na upit
  • Kategorija nekretnine
  • Status nekretnine
  • Sobe 1
  • Veličina 24 m2

Upute za lokaciju