Novogradnja / Stan 75m2 / Stari grad

Cijena na upit
ZAVRŠENO

1310/23

ID nekretnine

75 m2

Veličina

2

Spavaće sobe

1

Kupaonica/toalet

Opis

ZAVRŠENO!

 

Agencija AURA kupcima ove nekretnine refundira novac za notarske troškove*

 

Zašto je PAMETNO KUPOVATI preko agencije AURA NEKRETNINE?  Birate profesionalce, štedite svoje vrijeme i novac, eliminišete rizik od prevara, tačno ste informisani i automatski osigurani preko Wiener osiguranja –  Sve ovo potpuno BESPLATNO!

 

PRODAJE SE Nov uknjižen troiposoban stan u samom srcu starog grada. Naselje Logavina, Opština Stari grad u Sarajevu.. Od jezgre grada je udaljena 3-4 minute hoda.

 

STRUKTURA: Stan je ukupne površine oko 74,55m2, 1 sprat. Sastoji se od većeg dnevnog boravka sa kuhinjom i terpezarijom sa kojih ima pristup na dvije terase sa otvorenim pogledom na Trebević, dvije spavaće sobe, kupatilo, hodnik, ostava i prostor za toplotnu pumpu i veš mašinu.

 

STANDARD: Prodaje se po sistemu “Ključ u ruke”. Stan je završen više od 90%, te je planirano da budući kupac izabere materijale koji nisu ugrađeni, kao npr. detalji u kupatilu, boju zidova, unutrašnju stolariju i parket, te pločice u kuhinji. Zgrada ukupno ima 5 etaža (S+P+1 spr.+2 spr.+podkrovlje), na kojima su smještena 3 veća stana. Stanovi su jako visoke kvalitete i moderno su dizajnirani. Građevinske radove je izvršila renomirana firma “Duljević”, koja je zaslužna za izgradnju najluksuznijih objekata u gradu. Svi ugrađeni materijali i oprema su od renomiranih proizvođača sa naglaskom na zaštitu okoliša i energetsku efikasnost. Svaki stan ima SMART sistem rasvjete,  temperature, video kontrole, alarmnog sistema, kojima se može upravljati sa distance putem mobitela. Stanovi imaju modern interfone Stan posjeduje vlastitu regulaciju temperature sa SMART DAIKIN sistemom  grijanja ili hlađenja. Svaka prostorija ima poseban termostat. U kupatilima su ugrađene vrhunske keramičke ploče italijanskih brendova. Vanjska stolarija sedmokomorna – REHAU sa troslojnim staklom proizvedenim od strane firme Rama Glass. Dok su krovni prozori Velux sa troslojnim staklom. Svi prozori imaju aluminijske roletne na elektro upravljanje. Stubište je popločano jablaničkim granitom.  Orijetacija je južna, tako da su stanovi jako svjetli i osunćani.

 

STATUS I VLASNIŠTVO: Zgrada ukupno ima 5 etaža (S+P+1 spr.+2 spr.+ podkrovlje), na kojima su smještena 3 veća stana. Objekat je uredno prošao kroz faze urbanističkih i građevinskih procedura, te je uredno evidentiran i uknjižen u ZK na dan 22.02.2024.

 

KUPOVINA I FINANSIRANJE: Stanovi se prodaju po sistemu “ključ u ruke”. Finasiranje je planirano po modelu davanja garancije/kapare u iznosu od 60%, tom prilikom će se prodavac obavezati da u maksimalnom roku do 2 mjeseca ugradi dogovorene materijale, uvede kupca u posjed i omogući nesmetano korištenje. Prilikom useljenja kupac se obavezuje isplatiti ostatak od 40% od dogovorene kupoprodajne cijene.

Uz kupovinu stana ili stanova budući kupci imaju mogučnost kupovine ostave po cijeni od 15.000KM (Suteren) i garaže po cijeni od 30.000KM (Suteren).

U ponudi imamo sljedeće stanove:

Stan 1. Dvoetažni sa baštom (suteren+prizemlje), Troiposoban, površine oko 77,52m2. Bašta je površine oko 70m2.

Stan 2. Jednoetažni (prvi sprat), Troiposoban, površine oko 74,55m2.

Stan 3. Dvoetažni (2 sprat+podkrovlje), Četveroiposoban, površine oko 117,87m2.

Također, postoji mogučnost kupovine cijelog objekta.

 

OKOLINA: Sigurno naljepši dio Starog grada koji odiše mirom i prirodom. Zgrada se nalazi u zelenoj oazi, na blagom uzvišenju iznad jezgra grada. Nadomak zgrade se nalazi samo jezgro grada, Katedrala, Sebilj, škole, obdeništa, gradski prevoz, prodavnice, restorani, parkovi, šetališta, i dr. Mjesto je savršeno za savremenu porodicu koja prati i poštuje savremene trendove života – Smart life.

 

Putem ugovora o saradnji sa BBI i Raiffeisen bank u mogućnosti smo da Vam ponudimo najpovoljnije uslove finansiranje kupovine nekretnina na tržištu.

 

 

*** NA LINKU ispod možete vidjeti druge atraktivne nekretnine koje imamo u ponudi:

 

https://auranekretnine.ba/nekretnine-ponuda/

 

AURA NEKRETNINE 

Centar, Sarajevo
Antuna Hangija 69
Reg. br: 16-17-97/23

 

☎ +38761560888
🔗 https://auranekretnine.ba/
📨 info@auranekretnine.ba

Adresa

Adresa: Stari grad, Logavina
 • Država: Bosnia and Herzegovina
 • Kanton: Kanton Sarajevo
 • Grad/mjesto: Sarajevo
 • Opština: Stari Grad
 • Poštanski broj: 71000
Otvorite Google Maps
 • ID nekretnine 1310/23
 • Cijena Cijena na upit
 • Kategorija nekretnine
 • Status nekretnine
 • Sobe 3
 • Spavaće sobe 2
 • Kupaonice/toaleti 1
 • Godina izgradnje 2023
 • Veličina 75 m2
 • Oznaka
 • Garaže 1

Upute za lokaciju