Nov trosoban stan / Šip, Centar

Cijena na upit
ZAVRŠENO

2127

ID nekretnine

Opis

ZAVRŠENO!

 

PRODAJE SE lijep trosoban stan  u fazi izgradnje u naselju Šip, opština Centar u Sarajevu.

STRUKTURA: Stan je dvoetažni i smješten je na prvom i drugom spratu. Na prvoj etaži smješten je ulazni dio, dnevna soba, kihinja I terpezarija, toilet i lođa, dok je na drugoj etaži smješten hodnik, spavaća soba, dječija soba i kupaonica.

Površina stana je efikasno iskorištena i nudi visoki osjećaj udobnosti. Zgrada se sastoji 11 stambenih jedinica površine 52-129 m2 raspoređenih na prvom i drugom spratu, te zadnje etaže mansarde. U prizemlju se nalaze 4 poslovna prostora.

OKOLINA: Sigurno naljepši dio grada koji odiše mirom i prirodom. Čist zrak je sigurno bitna činjenica koja odvaja ovo naselje od ostatka grada. Zgrada se nalazi u zelenoj oazi, na blagom uzvišenju. Svi bitni sadržaji se nalaze u blizini i lako su dostupni. U blizini zgrade se nalazi škola, obdenište, autobuska stanica, prodavnice, restorani, parkovi, šetališta, apoteke i dr. Mjesto je savršeno za savremenu porodicu koja prati i cijeni savremene trendove života.

STANDARD: Zgrada je u fazi izgradnje. Radovi na zgradi su završeni 70%. Zgrada je zatvorena. Trenutno se radi na finim radovima. Investitor ima iza sebe desetak uspješno realiziranih projekata i sve zgrade su uspješno uknjižene. Stanovi su jako visoke kvalitete i moderno su dizajnirani. Svi ugrađeni materijali i oprema su od renomiranih proizvođača sa naglaskom na zaštitu okoliša i energetsku efikasnost. U stanu će biti ugrađeni video interfon, protiv provalna vrata, REHAU PVC stolarija sa troslojnim prozorima, Vanjske elektro roletne, klima uređaj. Napominjemo da su slike informativne prirode i da namještaj koji je prikazan na slikama nije uračunat u cijenu.

KUPOVINA: Stanovi se prodaju po sistemu “ključ u ruke”. U ponudi imamo i druge stanove različitih površina.

 

Adresa

Adresa: Centar, Sarajevo
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Kanton: Kanton Sarajevo
  • Grad/mjesto: Sarajevo
  • Opština: Centar
  • Poštanski broj: 71000
Otvorite Google Maps

Upute za lokaciju