Kuća sa 3 stana / Koševsko Brdo

499,000 KM
PRODAJA

2053

ID nekretnine

Opis

PRODAJE SE Kuća sa tri stana u naselju Koševsko Brdo, Opština Centar u Sarajevu.

STRUKTURA I POVRŠINA: Kuća se sastoji od tri stana, koji se nalaze jedan iznad drugog. Ukupna površina stambenog prostora je oko 320 m2, prema ZK Stambeni objekat je 73m2, dvorište 91m2. Kompletan objekat ima građevinsku dozvolu i u toku je procedura upisa kompletnog objekta u ZK. Stan u prizemlju se sastoji od velikog dnevnog boravka sa spavaćom sobom, kuhinja, terpezarija, ostava, hodnik, kupatilo, balkon. Površina stana je oko 73m2. Stan na prvom spratu je površine oko 150 m2 i u osnovi je dvoetažni. Na prvoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak, kuhinja, hodnik, kupatilo i terasa sa koje se pruža lijep pogled. Na drugoj etaži se nalaze 3 spavaće sobe, hodnik, balkon, i kupatilo. Stan na drugom spratu se sastoji od dnevnog boravka, Kuhinje, jedne spavaće sobe, ostave, kupatila i galerije. Površina stana na drugom spratu je oko 100m2.

STANDARD: Kuća je u relativno dobrom stanju. Parket na podu je očuvan. Grijanje centralno. Zidovi su zdravi. Krov, fasada i termo-izolacija je urađena prije par godina. Popločani su ulazi u kuću. Kapija je kvalitetna i lijepa. Stanovi imaju potencijala da budu više sobni.

LOKACIJA: Kuća se nalazi u najljepšem naselju u gradu. Kvalitetniji zraka u odnosu na druga naselja je važna činjenica koju treba imati u vidu. Autobuska stanica, škole, obdeništa, restorani, kafići, parkovi, prodavnice kao i sve drugo potrebno za normalan porodični život se nalaze nadomak kuće. Centar grada je 5 minuta vožnje sa autom.

KOMENTAR AGENCIJE: Kada se uzme u obzir trenutna situacija na tržištu nekretnina sa aspekta cijene, kvalitete nekretnine, potencijala nekretnine, lokacije i okruženja nekretnine, slobodno možemo reći da navedena nekretnina jako zanimljiva i toplo preporučujemo da je analizirate i pogledate.

VLASNIŠTVO je uredno.

Adresa

Adresa: Centar, Sarajevo
  • Država: Bosnia and Herzegovina
  • Kanton: Kanton Sarajevo
  • Opština: Centar
  • Poštanski broj: 71000
Otvorite Google Maps
  • ID nekretnine 2053
  • Cijena 499,000 KM
  • Kategorija nekretnine Kuće
  • Status nekretnine PRODAJA

Upute za lokaciju