Ekskluzivna novogradnja / Kuća 120m2 / Breza

280,000 KM
PRODAJA

2610d/23

ID nekretnine

120 m2

Veličina

4

Spavaće sobe

2

Kupaonice/toaleti

Opis

Zašto je PAMETNO KUPOVATI preko agencije AURA NEKRETNINE?  Birajte profesionalce, uštedite svoje vrijeme i novac, eliminišite rizik od prevara, budite tačno informisani i automatski osigurani preko Wiener osiguranje –  Sve ovo potpuno BESPLATNO!

 

Kupite svoj dom iz snova u kompleksu koji se nalazi u Brezi na adresi Smrekovica bb ,gdje Vam predstavljamo:

NOVI PROJEKAT je ideja renomiranog investitora, koji posluje više od 26 godina u našoj zemlji, te ima preko 20 uspješno završenih i uknjiženih mega projekata.

Projekat “BREZA 1” udaljen samo 30 minuta od Sarajeva, nudi svojim kupcima priliku za ulaganje u Dom iz snova, koji je primarno namjenjen bosanskom stanovništvu koji trenutno živi i radi u inostranstvu. Koncept i sadržaj naselja će biti usmjeren na zadovoljavanje potreba navedenog ciljnog segmenta kupaca. Također, koncept je usmjeren na osobe koje žele da svoja finasijska sredstva sačuvaju od današnjeg turbulentnog vremena, tako što će novac uložiti u nekretninu koja će im zagarantovano donositi profit od rente u iznosu od 20.000KM na godišnjem nivou.

U navedenom projektu, čija je realizacija već krenula punom parom, možemo da Vam ponudimo šarmantne jednoetažne i dvoetažne kuće površine od 120m2. Navedene kuće su smještene na parcelama različitih veličina, čije površine možete sami izabrati. Trenutno imamo u ponudi parcele od 300m2 do 900m2.

Zatvoreni kompleks je osmišljen od strane svijetskih projektanata da pruža kompletan sadržaj za savremen i ugodan život, uključujući prirodno eko okruženje, privatnost i zaštitu 24/7h, sportske terene, šetališta, dječije igralište, teren za sport i druge potrebne sadržaje.

STANDARD:  Svi ugrađeni materijali i oprema su od renomiranih proizvođača sa naglaskom na zaštitu okoliša i energetsku efikasnost. Svaka kuća ima SMART sistem rasvjete,  temperature, video kontrole, alarmnog sistema, kojima se može upravljati sa distance putem mobitela. Kuće posjeduju vlastitu regulaciju temperature sa Smart sistemom grijanja ili hlađenja. Svaka prostorija ima poseban termostat. U kupatilima su ugrađene vrhunske keramičke ploče italijanskih brendova. Vanjska stolarija sedmokomorna sa troslojnim staklom. Parket prvoklasni hrast. Blindirana vrata. Prostorije su jako svjete i osunčane. Pogled je otvoren i lijep.

KUPOVINA I FINANSIRANJE: Kuće se prodaju po sistemu “ključ u ruke”. Buduči kupci imaju mogučnost u saradnji sa investitorom da izdaju kuće, te će im biti formalno zagarantovan povrat novca. Investitor ima organizovan full servis za najam nekretnina. Koncept nudi jedinstvenu priliku za ulaganje sa zagarantovanim povratom od 20.000 KM godišnje na izdavanja nekretnine. Prvi ugovor za najam se potpisuje na 3 godine, tako da investitor i formalno garantuje dobit.

Nudimo Vam fleksibilan plan plaćanja na više rata i bez kamata. Prva uplata je 35%-50% od dogovorene cijene a ostatak budući kupci mogu rasporediti na dvije godine.

SERVIS: Odlična postprodajna podrška uključujući održavanje kompleksa, košenje trave, čišćenje kompleksa, podrška pri namještanju, izdavanju kuća kao i kod drugih potreba kupaca.

 

OKOLINA I LOKACIJA: Investitor je pažljivo birao mjesto gdje će realizirati i pozicionirati svoj projekat. Tako su razgovorom sa domaćim stanovništvom saznali da se upravo na ovom mjestu nalazi vazdušna banja, koju su od davnina koristili domicijelni stanovnici koji su imali problema sa zdravljem. Također, otvoren i širok pogled je nešto što doprinosi činjenici da se ovo mjesto sa punim pravom može nazvati RAJ NA ZEMLJI.

 

Putem ugovora o saradnji sa BBI i Raiffeisen bank u mogućnosti smo da Vam ponudimo najpovoljnije uslove finansiranje kupovine nekretnina na tržištu.

 

* NA LINKU ispod možete vidjeti druge atraktivne nekretnine koje imamo u ponudi:

 

https://auranekretnine.ba/nekretnine-ponuda/

 

AURA NEKRETNINE 

Centar, Sarajevo
Antuna Hangija 69
Reg. br: 16-17-97/23

 

☎ +38761560888
🔗 https://auranekretnine.ba/
📨 info@auranekretnine.ba

Adresa

Adresa: Breza, Smrekovica
 • Država: Bosnia and Herzegovina
 • Kanton: Zeničko-dobojski kanton
 • Poštanski broj: 71370
Otvorite Google Maps
 • ID nekretnine 2610d/23
 • Cijena 280,000 KM
 • Kategorija nekretnine ,
 • Status nekretnine
 • Sobe 6
 • Spavaće sobe 4
 • Kupaonice/toaleti 2
 • Godina izgradnje 2023
 • Veličina 120 m2
 • Površina zemljišta 500 m2
 • Oznaka

Upute za lokaciju